smart SMS StillCo

Smart SMS are un cuvânt nou
de spus în trimiterea de mesaje SMS.

Știm cum să vă îmbunătățim afacerea cu Smart SMS.

Întrebări și Sugestii
Trimiterea de SMS-uri este o strategie de marketing necesară oricărei afaceri

Toată lumea cunoaște un instrument de marketing bine stabilit - trimiterea de SMS-uri. Suntem obișnuiți cu mesajele de la bancă, suntem obișnuiți cu mesajele de la poștă, taxiuri. Uneori magazinul nostru preferat ne încântă cu mesaje despre reduceri.

Dar dacă vă spunem că afacerea dvs. poate uita de rutina de a trimite SMS-uri? Puteți automatiza toate procesele de trimitere a ofertelor sau mementourilor și orice altceva. De asemenea, puteți obține o conversie - o recenzie de la un client?!

REMINDER
Smart SMS - încredere în afaceri!

Programul dvs. pe care îl utilizați va trimite automat SMS-uri clientului dvs. cu un memento cu data întâlnirii, un memento al antrenamentului, un memento al plății și multe altele!

  • un program de înregistrare a clienților pentru tunsori la coafor;
  • program de înscriere la clubul de fitness;
  • un program de înregistrare a pacienților pentru o programare la medic;
  • un program pentru înregistrarea unui webinar educațional;
  • un program de contabilitate pentru crearea și înregistrarea unei facturi electronice;
  • etc.
INTERACTIV
Interactivitate cu clientul, folosind SMS-uri inteligente

Dar asta nu este tot. SMS-ul pe care îl va primi
clientul dvs. va fi legat de o mică aplicație în care acesta poate confirma programarea, confirma plata sau poate anula cu totul întâlnirea planificată!

Cu toate acestea, nu va trebui să faceți absolut nimic singur. Programul în sine va determina în ce moment, la ce destinatar și ce text trebuie trimis.

Vă putem ajuta să rezolvați mai multe probleme în doar câțiva pași simpli, efectuați automat.

Tot ce aveți nevoie pentru aceasta este să ne contactați. Vă vom ajuta să integrați sistemul SMS inteligent în programul dvs., să vă conectați baza de clienți existentă cu algoritmul de acțiuni de care aveți nevoie.

diaramma_smart_sms de la StillCo

Trimiteți SMS-uri, mesaje din CRM, magazin online sau aplicația dvs. și rămâneți mereu în legătură cu clienții.

ecommerce
Declanșați notificări

Trigger-urile sunt trimise automat drept notificări pe care un utilizator le primește după anumite acțiuni pe site-ul dvs.

Acest tip de mesaj este foarte bine primit de utilizatori, astfel fiind dispuși să interacționeze cu acestea. Mesajul este unul relevant, pentru că utilizatorul nu și-a rezolvat încă problema. De asemenea, este oportun, pentru că dă o soluție simplă și este la obiect.

sms
Anunțuri publicitare în masă

SMS-urile în masă sunt un tip de mesaj de marketing pe care un brand îl trimite unui număr mare de destinatari. Această metodă de marketing pe Internet are ca scop promovarea unei afaceri, vânzarea de bunuri și dezvoltarea relațiilor cu publicul.

Un serviciu de corespondență în masă este deținut, adesea, de o companie care vă permite să trimiteți e-mailuri către mai multe liste de destinatari la un moment dat. Puteți trimite un mesaj către mii de clienți în același timp sau puteți pregăti un mesaj personalizat pentru fiecare destinatar din lista de corespondență.

chatbot
Chat cu clienții

Un widget inteligent pentru comunicarea cu clienții de pe site-ul dvs. Lansează automat dialoguri cu utilizatorul pe site și apoi, dacă problema nu a fost rezolvată, face transferul către un operator.

Această soluție are ca scop creșterea vânzărilor, automatizarea interacțiunii cu clienții, primirea promptă a feedback-ului și îmbunătățirea calității muncii folosind formularul pentru exprimarea nemulțumirilor. Produsele vă permit să gestionați dialogurile, să distribuiți clienții între manageri și să monitorizați activitățile personalului. Produsele pot fi implementate în cloud, pe un server sau pe un computer personal separat.

info prin API
Buletine informative prin API sau pluginuri

Metoda, numită SMS-mailing prin API, vă permite să trimiteți mesaje SMS prin Internet, precum și să creați programe ieftine (plugin-uri) pentru lucrul cu traficul SMS.

API-ul simplifică munca programatorilor și permite eforturi mici pentru a crea instrumente simple, fiabile și ieftine pentru lucrul cu traficul SMS. Majoritatea furnizorilor de SMS acceptă transferul de date prin protocolul http, dar nu se limitează doar la acesta.

Smart SMS de la StillCo

Conectați mesajele SMS prin oricare dintre serviciile dvs. sau scrieți-ne și vă vom crea un formular convenabil care vă va permite să creați cu ușurință un șablon pentru mesaje:

  • Livrare pe toate dispozitivele mobile;
  • Textul mesajului în orice limbă;
  • Constructor convenabil de șabloane pentru corespondență;
  • Viteză mare de trimitere - până la 2000 de mesaje pe secundă.

Configurarea unei distribuții de SMS de bază (manuale) din baza de date existentă este ABSOLUT GRATUITĂ! Vom realiza un șablon de e-mail pentru dvs., folosit la trimiterea de SMS-uri clienților dvs.

Vedeți aplicațiile programului Smart SMS:
Felicitări trimise automat clienților cu ocazia zilei de naștere și furnizarea unui link de reducere.
Trimiterea automată a unui memento despre un eveniment sau data recepției cu confirmarea primirii de către client.
Distribuirea automată a mesajelor despre reduceri, atunci când se aplică o reducere unui anumit produs din magazinul dvs.
Trimiterea automată a ofertei către client.
Raportează starea comenzii, livrare și plată, informează despre promoții, bonusuri.

Dacă aveți întrebări, sunați-ne, vom fi bucuroși să vă răspundem la toate întrebările și să vă spunem cum să vă rezolvați problema!

Sunați-ne