Software-ul nostru
confortul
dumneavoastră

Scrieți-ne
Decpre noi

Partenerul dvs. de software inovator, StillCo, este prima alegere pentru multe dintre cele mai importante întreprinderi, IMM-uri și vizionari ai tehnologiei.

Ajutăm companiile să-și crească valoarea prin dezvoltarea de software personalizat, design produse, QA și servicii de consultanță.

Vă putem ajuta la modernizarea și mentenanța infrastructurii dvs. IT și rezolvarea diverselor probleme specifice cu care se poate confrunta o afacere.

Nu ezitați să ne contactați!

De ce să aveți încerede în noi?

De 30 de ani, StillCo a dezvoltat software și toate echipamentele aferente.

Avem propriile servere securizate, experiență în dezvoltarea unui număr mare de programe și dezvoltare web,experiență în furnizarea de servicii de outsourcing, consultanță IT, integrare de aplicații, analiza proceselor de afaceri, testare software, întreținere și suport. Calitatea înaltă a serviciilor este menită să ofere clienților noștri securitatea informațiilor și confort maxim. Folosim tehnologii dovedite pentru fiecare proiect.

Tinem constant pasul cu progresul și atragem noi tehnologii pentru a vă rezolva problemele. Aveți încredere în profesioniști!

octav_calin_stillco

 • Experiență
 • Fiabilitate
 • Inovaţie
 • Obțineți sfaturi de la experți!

  signature_octav_calin_stillco

  Sunați-ne
  octav_calin_stillco

  Certificări

  Compania noastră este mândră să anunțe că am primit două certificate ale Organizatiei Internaționale pentru Standardizare cu ajutorul cărora o organizație poate demonstra și asigura calitatea și eficiența produselor și serviciilor sale.

  ISO 9001 este bazat pe managementul proceselor organizației, orientarea către client și evaluarea nivelului de satisfacție a acestuia și angajamentul top managementului pentru asigurarea îmbunătățirii continue.

  Conceptul de „calitate” dă încredere consumatorului cu privire la conformitatea serviciilor companiei noastre cu serviciul așteptat și stabil. Prezența unui certificat ISO garantează că toate bunurile și serviciile care au trecut procedura de certificare respectă pe deplin standardele ISO globale acceptate.

  Standardul este larg răspândit și recunoscut în 190 de țări ale lumii. A cincea și cea mai recentă versiune - ISO 9001: 2015 - este acum în vigoare, dovedește că activitățile companiei noastre îndeplinesc cerințele acestui standard, este stabilă, iar partenerii săi sunt de încredere.

  Principalele principii ale companiei sunt:

  • Orientare către consumator;
  • Încurajarea angajaților;
  • Abordarea procesului;
  • O abordare sistematică a managementului;
  • Imbunatatire continua;
  • Relații reciproc avantajoase cu clienții.

  Aceste principii sunt fundamentale și garantează consumatorilor faptul că compania noastră monitorizează nivelul de calitate al serviciilor pe care le oferim.

  ISO 27001 are la bază o serie de principii care definesc securitatea informației: Confidențialitate, Integritate și Disponibilitate a informațiilor.

  O organizație care deține certificatul ISO 27001 are astfel o securitate pe termen lung, bazată pe implementarea politicilor, procedurilor și metodelor de securitate pentru a proteja informațiile și resursele, și reduce la maxim riscurile pentru a crea un sistem de managament funcțional care îndeplinește cerintele operaționale ale companiei și asteptările clienților, și se conformează cu legislația în vigoare.

  ISO 27001 este un standard care stabilește cerințele pentru un Sistem de Management al Securitatii Informatiei. Standardul ajută la identificarea, managementul si minimizarea amenintarilor care afecteaza de obicei informatia.

  Principalele principii pe care le respectăm sunt:

  • formulăm cerințelor de securitate și a obiectivelor;
  • asigurarea că riscurile de securitate sunt “stăpânite” din punct de vedere al costului;
  • asigurarea unei conformități cu legislația și diverse reglementări;
  • identificăm și clarificăm procesele existente de management al securității informației;
  • determinam statusul activităților de management al securității informației;
  • auditori interni și externi pot determina gradul de conformitate cu politicile, directivele și standardele adoptate de către organizație;
  • furnizarea de informații relevante despre politicile de securitatea informației, standarde și proceduri, către partenerii comerciali;
  • furnizarea de informații relevante despre securitatea informației, clientilor societății.

  Garantăm clienților și furnizorilor nostri că monitorizăm constant nivelul de securitate a informațiilor pentru serviciile pe care le oferim.

  sertificat ISO0991
  sertificat ISO0991

  Sunteți gata să începeți un nou PROIECT?

  Dacă doriți să vă alăturați echipei noastre, vă rugăm să trimiteți CV-ul dvs

  SCRIEȚI-NE